Eindexamenexpo Loaded in Loods 6

LOADED in Loods 6 en SBK
Eindexamenexpositie Fotoacademie Amsterdam

Van vrijdag 30 mei tot en met dinsdag 3 juni 2014 zal nieuw fotografisch talent van de Amsterdamse Fotoacademie haar werk tonen tijdens de eindexamenexpositie in Loods 6 en Stichting Beeldende Kunst. De expositie, onder de naam LOADED, wordt op vrijdag 30 mei geopend door Robin de Puy.

Op de expositie wordt werk getoond in verschillende fotografische disciplines: portret, documentair, mode, landschap, illustratief en autonoom.

De deelnemende fotografen zijn: Cindy BaarRenate BeenseAnne BeentjesFemke BerkhoutMaarten BezemMarjolein BlomFauve BouwmanLoek ButerJohan CastellanosHan ErnestAstrid HuisMax KraanenSaskia KokSuzanna Kuhuparuw,Menno van der MeulenInge NicolaijJoris van der PloegSebastiaan Pagano Mirani,Wilma RekkersEtienne ScheeperBob SiersJorrit TimmermansThomas TouwJean-Luc TruijensPetra van VelzenWil van de VenMark Welagen en Pauline Wiersma.

De foto’s worden geëxposeerd in de galerie van SBK Kunstuitleen en de daarnaast gelegen Bagagehal Oost, beiden onderdeel van het complex Loods 6. De entree van de expo is via SBK, op KNSM-laan 307-309.

LOADED wordt op vrijdag 30 mei 2014 geopend door Robin de Puy, ex-fotoacademiestudente en winnaar van de nationale portretprijs. Aansluitend vindt er een feestelijke borrelplaats met live muziek van Blue Grass Boogiemen en De Pin Up Club. De opening en expositie zijn openbaar en vrij toegankelijk.

Gedurende de expositie zullen de studenten rondleidingen bij het tentoongestelde werk verzorgen. Het werk is gebundeld in een catalogus die verkrijgbaar zal zijn tijdens de expositie.

Na de expositie in Loods 6 zullen de werken nogmaals tentoongesteld worden in Galerie Fotoacademie.

Eindexamenexpositie Loods 6 (vrijdag 30 mei t/m dinsdag 3 juni)

Locatie:

Galerie SBK & Bagagehal Oost (Loods6)
KNSM-laan 307-309 (ingang via Galerie SBK)
1019 LE Amsterdam

Openingstijden:

vrijdag 30 mei: 18.30 uur (officiële opening om 20.00 uur)
zaterdag 31 mei: 11.00 – 21.00 uur
zondag 1 juni: 11.00 – 19.00 uur
maandag 2 juni en dinsdag 3 juni: 10.00 -18.00 uur

Rondleidingen:

dagelijks om 14.00 en 17.00 uur
De expositie is vrij toegankelijk

Na de expositie in Lood 6 zal het eindexamenwerk tijdens de zomermaanden nogmaals geëxposeerd worden in Galerie Fotoacademie. Check de website van de Fotoacademievoor de openingstijden.